MENU
Nahajate se tukaj: TRGOVINA KAMP OPREMA Polnilne postaje Wolf PS60+ Power Station (Euro Plug)

Wolf PS60+ Power Station (Euro Plug)

Proizvajalec: Wolf
Cena:
199.90EUR
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Komentarji
  • Vprašajte za izdelek
  • Priporoči prijatelju

Opis

Wolf PS60+ Power Station (Euro Plug)

Wolf PS60+ Power Station je zmogljiva in vsestranska naprava, namenjena zagotavljanju električne energije na poti ali v primerih izpada električnega omrežja. Ta naprava je opremljena s standardno evropsko vtičnico, kar omogoča enostavno povezavo in uporabo različnih električnih naprav.

PS60+ Power Station je zasnovana s kompaktno in prenosno obliko, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo kjerkoli in kadarkoli. Z vgrajenim ročajem je prenašanje naprave še bolj priročno.

Ta naprava je opremljena z zmogljivim litij-ionskim akumulatorjem, ki zagotavlja dolgotrajno in stabilno napajanje. PS60+ Power Station ima več različnih vtičnic in priključkov, vključno z USB priključki, AC vtičnico in DC priključkom, kar omogoča polnjenje in delovanje številnih naprav, kot so pametni telefoni, prenosni računalniki, tablice, svetilke, hladilniki in še več.

Poleg tega je PS60+ Power Station opremljena s prikazom stanja baterije, ki vam omogoča, da vedno spremljate njen napolnjenost. Naprava se lahko polni prek sončnih panelov, avtomobilskega vžigalnika ali običajne električne vtičnice, kar omogoča več načinov polnjenja.

Wolf PS60+ Power Station je odlična izbira za kampiranje, izlete na prostem, potovanja in tudi za domačo uporabo v primeru izpada električne energije. Zanesljiva, prenosna in vsestranska, ta naprava vam bo zagotovila potrebno električno energijo, ne glede na okoliščine.

Vprašajte za izdelek

Komentarji

Priporoči prijatelju

Naši kupci so si ogledali tudi