Načini plačila

  Plačilo lahko izvedete na naslednje načine:​

  • plačilo po povzetju- gotovinsko ali kartično ob prevzemu pri pošti GLS,
  • preko bančnega nakazila na račun podjetja sandi vantur s.p,
  • Plačilo preko položnice- (posredujemo vam virtualno položnico ali vam izpolnjen UPN  obrazec pošljemo po e-pošti ) in
  • Preko naročilnice za razna podjetja.

​.

Cene

Cene vseh ponudb blaga ali storitev so v evrih in že vsebujejo DDV. Cene veljajo za vse kupce vendar le v času oddaje naročila in v primeru plačil navedenih v teh pogojih, ter veljajo samo na spletni strani trgovina-krap.com. Cene se lahko dnevno spreminjajo razen v primeru časovnih akcij pri katerih je do konca akcije sprememba cene nemogoča. Cene zaokrožujemo na (1 cent).Z registracijo obiskovalec/kupec postane uporabnik in pridobite pravico do nakupa ter dostop do vseh podatkov pogodbe na daljavo.Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko potrdilo o statusu naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.S plačilom po predračunu kupec sprejme splošne pogoje. Z navedbo vaše telefonske številke se strinjate, da vas po potrebi pokličemo na vašo kontaktno telefonsko številko zaradi dogovora o nakupu, ponudbi ali sami dostavi.  

.

Nakup in račun

Sandi Vantur s.p. nastopa kot podjetje, ki ponuja blago ali storitve preko interneta.
Kupec znesek plača podjetju Sandi Vantur s.p. Stranka skupaj z blagom ali storitvijo prejme tudi račun. Izdelke pošiljamo na območje Republike Slovenije in v sosednje evropske države. Vsak paket vsebuje tudi fizičen račun, ki ga stranka prejme v povratnem elektronskem sporočilo.

Rok plačila

  • pri plačilu s plačilno kartico - takoj po zaključenem naročilu,
  • preko UPN naloga - do 5 delovnih dni, kjer se postopek prodaje nadaljuje po plačanem prejemku UPN, 

.

sandi vantur s.p. si pridržuje pravico, da izdelek ali storitev iz kakršnih koli razlogov umakne iz prodaje.

.

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalni vrsti. Kupec lahko od naročila odstopi do prejetega obvestila, da je paket odposlan (naročilo je potrebno preklicati po telefonu na plačljivo telefonsko številko ali na e-mail info@trgovina-Krap.com. Obvezno je potrebno dopisati številko naročila. Elektronski naslov s katerega preklicujete naročila mora bit isti naslovu s katerega ste potrdili nakup. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti ali preko telefona o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Podrobnosti o naročilih so vedno na voljo na strežniku trgovina-krap.com, kamor naročnik dostopa z uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejme ob prvem naročilu.

V kolikor bi pri plačilu prišlo do kakršnih koli težav se kupec lahko obrne na nas preko e-pošte:

info@trgovina-krap.com ali preko tel. 031/013-215, ki je plačljiva.
Pri nakupu artiklov ali plačilu storitev, ki presegajo znesek 200,00 EUR, lahko prodajalec po lastni odločitvi spremeni način plačila in o tem obvesti kupca. Pri takšnih naročilih se od kupca pričakuje predhodno plačilo po predračunu. Prodajalec lahko od kupca zahteva vnaprejšnje plačilo kot zavarovanje zaradi resnosti naročila. Višina predhodnega plačila je stvar dogovora med kupcem in prodajalcem znaša pa lahko od 30% do 100% vrednosti blaga ali storitve. 

Naročila so kupcu dostopna v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun). Podjetje posluje na področju Republike Slovenije in z sosednjimi Evropskimi državami.

Zloraba nakupa je kazniva.

Plačevanje preko našega plačilnega sistema je varno, saj ustreza varnostnim standardom