Nahajate se tukaj: TRGOVINA Čolni, motorji in sonarji Sonarji Sonar Humminbird HELIX 5 SONAR G2 ‐ Sonar

Sonar Humminbird HELIX 5 SONAR G2 ‐ Sonar

Proizvajalec: Humminbird
Cena:
319.90EUR
299.90EUR
Dodaj v košarico
 • Opis
 • Komentarji
 • Vprašajte za izdelek
 • Priporoči prijatelju

Opis

Sonar Humminbird HELIX 5 SONAR G2 ‐ Sonar

  

Humminbird HELIX 5 Sonar G2 je enota za iskanje rib brez navigacijskih funkcij. Ponuja sonar DualBeam Plus in ima osnovno 200/83 kHz pretvornik. To je cenovno dostopen sistem za iskanje rib, odličen za ribolov v notranjosti in na morju, saj lahko skenira globine do 1500 ft.

  

Tehnične podrobnosti in specifikacije

 • Zaslon: 5 "diagonala, 800H x 480V ločljivost, 256 barvni TFT, z LED osvetlitvijo
 • Sonar: DualBeam Plus z SwitchFire
 • Zmogljivost globine: 457 m
 • Frekvenca in pokritost: 200 kHz / 20 ° in 83 kHz / 60 °
 • Pretvornik: Transom XNT 9 20 T
 • Izhodna moč: 500 W (RMS)
 • Vhodna moč: 10.8-20 VDC
 • Power Draw: 615 mA
 • GPS: Ne
 • Grafikoni: Ne

  

Funkcije sonarjev

Humminbird HELIX 5 Sonar G2 ima samo eno vrsto sonarjev, ki je tradicionalni 2D Dual Beam Plus . Uporablja lahko dve frekvenci, 200 kHz in 83 kHz , ki ju je mogoče izvajati hkrati; enota omogoča njihov pogled v formatu deljenega zaslona. Čeprav je ena od novih generacijskih enot HELIX, nima tehnologije sonarjev CHIRP, kot je npr. Model HELIX 5 CHIRP GPS G2 .

Enota ponuja več standardnih funkcij sonarja. Prva omemba je funkcija SwitchFire . To je v bistvu na voljo z vsemi enotami Humminbird, ki imajo sonar Dual Beam Plus. SwitchFire je v bistvu hiter sonar informacijski filter. Ima dva načina, Max Mode in Clear Mode. Max Mode na zaslonu prikaže vse informacije o sonarju, tako da se lahko prepričate, da ne boste zamudili nobenih ciljev. Nasprotno, Clear Mode odpravlja večino nereda in se osredotoča na največje cilje.

Selective Fish ID + je funkcija, ki uporablja napredno obdelavo signalov za interpretacijo sonarskih vračil in dodeli ribje ikone tarčam, ki jih identificira kot ribe. Glede na to se bo večina ribjih tarč, ki jih ujame snop sonde, prikazala na zaslonu kot ribe. Prav tako lahko izberete, da si ogledate globino vsake ciljne ribe poleg nje.

S to enoto je na voljo več alarmov. Fish ID alarm je na voljo le, če je izbran način Fish ID. Nastavite lahko zvok, ko zazna velike ribe, velike / srednje ribe in vse ribe (ali pa jih izklopite). Globina Alarm vam omogoča, da izberete posebno globino in se bo oglasil, ko pridete do te globine. Lahko ga uporabite, da se na primer izognete plitvini. Obstaja tudi alarm za temperaturo in alarm za baterijo .

Vertikalni Flasher in Circular Flasher sta dve funkciji, ki sta na voljo tudi. Vertical Flasher (ali v realnem času pogled Sonar) si lahko ogledate ob standardnem pogledu sonarja; prikazuje informacije, ki jih je ujel najnovejši sonarski impulz. Krožna Flasher postavlja sonar informacije v pogledu prstan z globino, prikazane v sredini. Zunanji obroč kaže moč vsakega signala od leve proti desni. Na splošno je ta tip sonarja najboljši za ribolov v stacionarnem načinu ali za ribolov na ledu.

 

Pretvornik

Humminbird HELIX 5 Sonar G2 vključuje osnovni XNT 9 20 T pretvornik . Ima plastično ohišje, z montažnim nosilcem in pribl. 20 ′ (6 m) kabla. Vključuje temperaturni senzor, tako da lahko naprava prikaže temperaturo vode. Vendar pa pretvornik ne vključuje senzorja hitrosti in enota ne prikazuje hitrosti vašega plovila.

Pretvornik uporablja konične žarke za obe sonarni frekvenci. Njihova pokritost je 20 ° za žarek 200 kHz in 60 ° za žarek 83 kHz. Njegova največja globinska zmogljivost znaša 457 m pri uporabi načina 83 kHz.

  

Funkcije nadzorne enote

Kot že ime pove, ta enota Humminbird HELIX ima 5-palčni zaslon . Njegova ločljivost je 800H x 480V ; To je 16-bitna barvna enota z nastavljivo osvetlitvijo LED za vrhunsko berljivost tudi pri neposredni sončni svetlobi. To je vodoodporen IPX7, kar v bistvu pomeni, da lahko prenese naključno izpostavljenost vodi in celo popolno potopitev v sladko vodo.

Kot smo omenili zgoraj, v primerjavi s starejšo enoto HELIX 5 Sonar, ima enota G2 novejši, boljši vmesnik in je enostavnejši za uporabo.

Vprašajte za izdelek

Komentarji

Priporoči prijatelju

Naši kupci so si ogledali tudi

AKCIJA
9.50EUR
8.50EUR